Собственикът на ПИМК Илиян Филипов излезе с позиция след решението 

...
Собственикът на ПИМК Илиян Филипов излезе с позиция след решението 
Коментари Харесай

Илиян Филипов: Ботевисти, ще се гордеем с най-красивия стадион в България!

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов излезе с позиция след решението  на Общинския съвет в Пловдив за обезпечаването на средствата за Колежа. Той съобщи, че скоро Ботев ще има най-модерния стадион в България, а в това време е окуражен от новия треньор на „ канарчетата ”.
Прочетете още

Ето и цялата му позиция

Уважаеми последователи на Ботев,

Днес ОБС на Пловдив взе доста значимо решение, касаещо цялостното довеждане докрай на стадион " Христо Ботев ".

Мечтата на всички ботевисти ще стане действителност!

От много време аз и целият ми екип работим за довършването на стадиона. Поръчан е металът за разработване на структурата на целия план и последният пласт ламарина за Трибуна Изток.

Така ние, всички ботевисти, ще се гордеем с най-красивия стадион в цяла България.

Днес имаме още една доста добра вест.

Станислав Генчев е новият ни треньор. Положихме доста старания точно Генчев да поеме треньорския пост, тъй като виждаме в негово лице индивида, който може да изведе Ботев до мястото, което заслужава, а точно в челото на класирането и присъединяване в Евротурнирите.

През последните месеци поставих доста старания за подкрепяне на притежателя на клуба Антон Зингаревич. Сблъсках се с доста недоразумения в оперативното управление на клуба. Още през цялото време, аз съм дал заричане на господин Зингаревич, че ще му оказвам помощ и декларирам, че помощта ми персонално към него ще бъде непокътната и постоянно ще се отзова, в случай че има потребност от мен. Искам обаче да заявя изрично, че не вземам участие в оперативните решения на клуба!

Благодаря на целия ми екип и на всички хора, които бяха неразделно до мен в помощта за организирането на откриването на " Колежа " против Левски и на всички останали мачове и събития на нашия стадион.

Благодаря на нашите невероятни почитатели за страхотната поддръжка на " Колежа ", без значение от резултатите!

Това, което се случи на последния домашен мач с Арда, няма аналог в България! Това ми дава още повече сили и кураж да влагам цялата си сила за идеята " Ботев ".

Ботев е безконечен! Той не умира!

С Уважение,

Илиян Филипов

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР